Konkurranseregler

1. NOMINERING

Alle kan nominere til konkurransen og man kan nominere inntil to gjenstander til hver kategori; en selvlaget og/eller en laget av noen andre. Hvis du ikke nominerer deg selv kan du altså bare nominere en annen person.
Man nominerer ved å legge inn linker under det aktuelle kategoriinnlegget. (Kommer 19. februar.)
Skriv også hvem som har laget det.
Alle gjenstandene må være publisert med bilder på nett, f.eks. i en blogg, på Epla eller annet nettsted.
Har du ikke blogg eller lignende? Last opp bilder til flickr-gruppen vår! Du må registrere deg som flickrbruker før du kan laste opp bilder her.

Nominering foregår i perioden 19. februar til 12. mars.
Når du nominerer er du med i trekningen om ekstrapremier. Det trekkes en premie blant de som nominerer i hver kategori. Så her kan det lønne seg å nominere noen i hver kategori!
NB: dommere og sponsorer kan også nomineres og delta i konkurransen, bare ikke i den kategorien de sponser/dømmer i.


Tenk over hvilke produkter du nominerer. Produktet skal ikke være kopi av andres design. Vi som arrangører har ikke kapasitet til å sjekke ut om alle innsendte nominasjoner er eget arbeid.
Vi håper derfor at alle respekterer denne regelen.

2. DOMMERNE
Når denne runden er over vil et dommerpanel vurdere alle nominasjonene og plukke ut ti finalister i hver kategori. Disse blir kunngjort her i bloggen 25. mars, og da åpner vi for avstemning! Alle som vil kan stemme i hver kategori.

3. AVSTEMNING

Avstemningene åpner 25. mars frem til 12. april, og 14. april blir vinnerne kunngjort. Disse får kjempefine premier fra sponsorene våre, egen omtale med presentasjon her i bloggen og de får en diplomknapp/banner til bruk i egen blogg e.l som viser at de har vunnet i Håndlaga 2012!

Det er kjempeflott hvis du linker til avstemningen og du kan gjerne be folk om å stemme på deg!
Men det er ikke tillatt (og vil føre til diskvalifisering) å "betale" for stemmer ved å for eksempel utlyse premier til de som stemmer på deg.