lørdag 19. mars 2011

Om listene over de nominerte

Nå har vi fått utrolig mange nominerte, faktisk over 500 i alle åtte kategoriene til sammen! Tusen takk til alle som har bidratt. Det har tatt mye tid å gå gjennom alle kommentarene for å sette opp lister, men du verden så mye spennende vi har kommet over underveis. Og med disse listene har vi allerede oppnådd mye av det vi ville med Håndlaga 2011, nemlig å vise fram mangfoldet og dyktigheten innenfor håndarbeidsverdenen. Vi håper dere, som oss, vil kose dere med å kikke gjennom disse listene!

Et par kommentarer til listene: enkelte av linkene som var lagt inn virket ikke. Så langt det var mulig har vi likevel prøvd å finne riktig produkt, men vi lyktes ikke med det i alle tilfellene. Videre har noen nominert flere gjenstander eller personer i en kategori, i slike tilfeller har vi valgt ut den første. Dersom du mener at noe mangler i oversikten så kan dette være mulige årsaker. Mener du at noe er feil så ta gjerne kontakt med oss så snart som mulig, så skal vi se om vi kan ordne opp.

Nå får dommerne i de ulike kategoriene oversendt listene, de skal plukke ut ti finalister i hver kategori. 30. mars presenterer vi finalistene her i bloggen, og da blir det åpen avstemning for å kåre vinnerne. husk å komme tilbake da for å stemme på dine favoritter. Og følg med i uken som kommer, vi skal nemlig trekke flere ekstrapremier blant alle dere som har vært med på nomineringen!

8 kommentarer:

 1. Lykke til alle kreative mennesker. Moro å følge med på dette, og se hva man kan stemme på! Gleder meg :o)

  SvarSlett
 2. Enig med Marianne :) morsomt og spennende!! Lykke til både til nominerte og til arrangører.

  SvarSlett
 3. Hei, takk for den fantastiske jobben! Så mange nominerte med flotte produkter! Lykke til alle nominerte og til arrangører.

  Jeg kan se en feil - i Kategori 5 - Til Hjemmet, linket til Furulunden Elf bowl av Kanelstrand fører til Tekstilform av ANHo.

  SvarSlett
 4. Hadde vært deilig å kunne scrolle seg nedover en lang bildekollage med de nominerte flotte håndlagde produktene her nå, men skjønner at det er litt jobb å få til ;-)

  SvarSlett
 5. Kanelstrand: Den er retta opp no!
  Ingrid: Me har tenkt på det, men det er eit vanvittig stort prosjekt. Får sjå om det blir tid og overskudd, men eg kan ikkje love noko.

  SvarSlett
 6. Når dommerne har valgt ut ti i hver kategori, legger vi ut bilder av dem. Så ser dere hva dere stemmer på!

  SvarSlett
 7. Kjempespennede å følge med på denne!

  SvarSlett
 8. Må si jeg gleder meg til å sette av en kveld å gå igjennom hele listen. Kan være mange fine skatter som ligger og venter på å bli kjøpt :-D

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.