lørdag 24. mars 2012

Dommer: Liv-Helén Teigen

På grunn av sykdom måtte vi i all hast skaffe ny dommer til smykkekategorien. Heldigvis kunne Liv-Helén steppe inn på veldig kort varsel, det er vi veldig glade for. I morgen kveld legger vi ut finalistene, og da kan dere begynne å stemme!

Liv-Helén Teigen sier om seg selv: Jeg er utdannet, og jobber som, hjelpepleier, men den store pasjonen er hobbyen min: Keramikk. Jeg har drevet med keramikk til og fra i mange år, men det var først for 3-4 år siden jeg oppdaga at jeg kunne kombinere lidenskapen for smykker med sansen for leire som materiale og uttrykk. Så nå bruker jeg store deler av fritida på å lage keramikksmykker, og selge disse privat, på markeder og på Epla.
Epla-butikken min, og Epla som helhet, har blitt en stor og fin del av livet.

Smykker er vel kanskje det minst nødvendige av alle nødvendige ting - det føles likevel som en daglig nødvendighet å smykke seg!
Og et håndlaget smykke, laget med glede og kjærlighet til det skapende håndverk, vil etter min mening alltid være en større prikk over i-en enn et fabrikk- og masseprodusert laget på samlebånd.

1 kommentar:

  1. Hei hei :) Dere har sikkert masse å gjøre, men er det ikke i dag avstemningen begynner? Når kommer de vi kan stemme på? Gleder meg til å se hvilke flotte kreative mennesker det blir :)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.