søndag 25. mars 2012

Sponsor: tanum.no


Vi har fått enda en sponsor på tampen!

Tanum ble etablert i 1832 som hovedstadens første bokhandel. I 2001 ble netthandelen Tanum.no åpnet. Her finner du over 6 millioner titler i alle sjangre på både norsk og utenlandske språk. Du finner ikke bare norske titler, men kan være først ute med å få med deg bøker fra Sverige, England, USA og mange flere.

Tanum.no er opptatt av å fremme hobby og håndarbeid, og ønsket derfor å sponse denne konkurransen med flotte hobbybøker til vinnerne.
Tanum.no har trukket ut flotte hobbybøker som hovedvinnerne i alle kategoriene kan velge fra. Ta en titt på listen her. Alle hovedvinnerne vil fritt kunne velge seg en av disse bøkene. Vinnerne trenger kun å sende navn på boken de ønsker seg til hanne.haugan@cappelendamm.no, så vil de få den tilsendt i posten.
Lurer du på hva som er nytt innen hobby og håndarbeid og trenger litt inspirasjon, er det bare å ta turen innom hobby- og fritidssiden til Tanum.noOpen publication - Free publishing

Denne flotte Arne og Carlos boken finner du her.
De er også nå ute med en ny bok kalt «Påske hele året» hvor du får morsomme oppskrifter til harer , eggevarmere og annet påskerelatert.

2 kommentarer:

  1. Så bra. Hobbybøker blir mitt store tidsfordriv i påsken!

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.