søndag 19. februar 2012

Kategori 2 Barn

I Norge har vi lange tradisjoner for å gi håndlagede gaver til barna våre. I dag har de fleste av oss både råd og mulighet til å kjøpe ferdige produkter. Likevel ser vi at mange vordende foreldre slår i hjel ventetida med å lage ting selv til den lille som er på vei, og utallige bestemødre og bestefedre strikker og snekrer til barnebarna. Det gir oss en helt egen glede å kunne omgi våre små med gjenstander som er laget med omsorg og kjærlighet. 

Til denne kategorien ønsker vi nominasjoner av de gode håndlagede produktene for barn. Det kan være bruksgjenstander, nyttige saker, klær, leker og ting som er blott til lyst for øyet. Lager du noe selv? Har du kjøpt en håndlaget vare til barnet ditt? Har du sett noe fint på nettet? Vi vil vite om det!

Du kan nominere ett produkt du selv har laget, og/eller ett produkt fra en annen person, husk å få med lenker. Nominasjonsperioden er 19. februar til 12. mars. Utfyllende konkurranseregler finner du her. Alle som nominerer er med i trekningen av ekstrapremier!

Du nominerer ved å trykke på den blå knappen under dette innlegget. Da får du opp et vindu der du skal legge inn tre ting:
1. lenke til gjenstanden du vil nominere
2. navn på den som har laget gjenstanden
3. din egen e-postadresse

Dersom du har lyst til å si noe om hvorfor du vil nominere dette/disse tingene, kan du gjerne skrive det i en kommentar under innlegget!

Dommer i kategorien Barn er Anette Snarby som vil plukke ut ti finalister blant alle de nominerte til 30. mars. Så blir det avstemning for å kåre vinneren.

Den som stikker av med førsteplassen i denne kategorien får gavekort på kr 300,- hos Epla, Gekko og Krysantemum design. Vinneren får også omtale og presentasjon her i bloggen, og en diplomknapp/banner til bruk i egen blogg/nettside som viser at h*n har vunnet Håndlaga 2012 – barnekategorien. Vi deler også ut et gavekort hos Gjenbrukeriet til den som kommer på andreplass.

Les mer om sponsorene for denne kategorien under!


Norsk design med jerseystoffer, mønster og barnklær i sprek og
fargerik design.Jeg selger smykker og tilbehør flettet for hånd i en gammel japansk fletteteknikk som heter kumihimo.
Smykkene lages i mange materialer, men hovedsakelig i sateng med detaljer i sølv/ forsølvet metall.


Vesker og tilbehør av gjenbruksmaterialer!

4 kommentarer:

 1. Oppdaget denne siden ved en liten tilfeldighet, og det var jammen stooor stas å oppdage at noen har nominert min egen ullkjole fra SewingBird her blandt alle disse skattene! *stas*

  Jeg kommer absolutt til å følge med videre, dette var et funn :) U make my day!

  SvarSlett
 2. Jeg nominerer kosedyrene til blåbær. Utrolig fine kosedyr laget i gjenbruksull og topkvalitets søm! Anbefalles på det varmeste!
  PS: Ser nå at noen av bildene ble blurry...Håper dette kan fikses? :/

  SvarSlett
 3. Så gøy å bli nominert med Anna dukkene! Kjenner jeg blir rett og slett rørt! :) Tusen takk til de som har nominert dukkene :) :)

  SvarSlett
 4. Klarte å legge feil link på bildet av engelen med gullstøvler. Rett link på det bildet er http://memo.chris-ho.com/#post117
  Føler meg vel litt mer enn vågal når jeg nominerer egne ting, så i redsel for å ikke tørre, så går det litt fort i svingene...

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.