søndag 19. februar 2012

Kategori 3 Mann

Det er ikke til å komme fra at mange håndlaga gjenstander er laget av kvinner for kvinner. Men hva med mannen? Det finnes mange gode produkter til ham også, selv om det kan være vanskelig å finne dem. Det kan være bruksgjenstander, klær, tilbehør, utsmykning eller annet som retter seg spesifikt mot menn. Vi vil gjerne få løfte fram disse tingene og ber dere lete etter og nominere deres favoritter!

Du kan nominere ett produkt du selv har laget, og/eller ett produkt fra en annen person, husk å få med lenker. Nominasjonsperioden er 19. februar til 12. mars. Utfyllende konkurranseregler finner du her. Alle som nominerer er med i trekningen av ekstrapremier!

Du nominerer ved å trykke på den blå knappen under dette innlegget. Da får du opp et vindu der du skal legge inn tre ting:
1. lenke til gjenstanden du vil nominere
2. navn på den som har laget gjenstanden
3. din egen e-postadresse

Dersom du har lyst til å si noe om hvorfor du vil nominere dette/disse tingene, kan du gjerne skrive det i en kommentar under innlegget!

Dommer i kategorien for mann er Øivind Solgård-Jensen som vil plukke ut ti finalister blant alle de nominerte til 30. mars. Så blir det avstemning for å kåre vinneren.

Den som stikker av med førsteplassen i denne kategorien får gavekort på kr 300,- hos Epla, MONOme og Moia. Vinneren får også omtale og presentasjon her i bloggen, og en diplomknapp/banner til bruk i egen blogg/nettside som viser at h*n har vunnet Håndlaga 2012 – kategorien Mann. Vi deler også ut et gavekort hos ReMade - ReLoved til den som kommer på andreplass.

Les mer om sponsorene for denne kategorien under!
Smykker med egen design, håndlaget etter klassiske teknikker.


Glade og myke barneklær.


I butikken min finner du smykker, i vintage materialer, og
veggklokker laget av LP-plater.

2 kommentarer:

  1. Strand sine slips! Bare helt yberkule! Sikker vinner hos meg når mannen skal ha bursdagsgave - og så liker jeg de godt fordi de skiller seg ut. Ikke lett å finne liknende slips hos andre :)

    SvarSlett
  2. Jeg nominerer Barbermappa til Silje i Papirsymfoni. Denne mappen er estetisk mer artig enn de tradisjonelle toalettmappene som fins på markede for hankjønnet! I tillegg så er størrelsen og fasong godt utformet etter min mening (eller erfaringsmessig basert på min bedre halvdel og hva/hvordan han pakker).

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.