søndag 19. februar 2012

Kategori 7 Tilbehør

Votter, luer, skjerf, vesker, punger. Vi omgir oss med ting som er nyttige og praktiske, for å holde på varmen og holde på eiendeler. Men de trenger vel ikke bare være praktiske? Nei, de kan være vakre også!

Hva er din favorittgjenstand på tilbehørsfronten? Nominer vellagede produkter der formen komplementerer funksjonen og gjør det til noe helt spesielt! Strikket, sydd, heklet, eller laget på andre måter i alle slags materialer. 

Du kan nominere ett produkt du selv har laget, og/eller ett produkt fra en annen person, husk å få med lenker. Nominasjonsperioden er 19. februar til 12. mars. Utfyllende konkurranseregler finner du her. Alle som nominerer er med i trekningen av ekstrapremier!

Du nominerer ved å trykke på den blå knappen under dette innlegget. Da får du opp et vindu der du skal legge inn tre ting:
1. lenke til gjenstanden du vil nominere
2. navn på den som har laget gjenstanden
3. din egen e-postadresse

Dersom du har lyst til å si noe om hvorfor du vil nominere dette/disse tingene, kan du gjerne skrive det i en kommentar under innlegget!

Dommer i kategorien for tilbehør er Inger Lill Skagen som vil plukke ut ti finalister blant alle de nominerte til 30. mars. Så blir det avstemning for å kåre vinneren.

Den som stikker av med førsteplassen i denne kategorien får et gavekort på kr 300,- hos Epla, Marianne Vik Design og Kikkis planet. Vinneren får også omtale og presentasjon her i bloggen, og en diplomknapp/banner til bruk i egen blogg/nettside som viser at h*n har vunnet Håndlaga 2012 – tilbehørskategorien. Vi deler også ut et gavekort hos Lin & Papir til den som kommer på andreplass.

Les mer om sponsorene for denne kategorien under!

Glassmykker man blir glad i.

Personlige og unike plakater og print!

Miljøvennlege tekstilar og resirkulert papir.


8 kommentarer:

 1. Pippilottasjalene til Dans på roser er mykeste, nydligste og romantiske sjal jeg noen gang har sett - og eid :) Måtte bare bli et av disse!

  SvarSlett
 2. Sirkusdyrbrosjene til May-lill/ Maluba, er bare så nydelige og forseggjorte, og fortjener helt klart å bli nominert!

  SvarSlett
 3. Jeg nominerer sminkepunkengene i gjenbruksull laget av Ingrid Riddervold som en god "representant" for den miljøvennlige logikken bak Ingrid sine varer. Ingrid er en proff i redesign og gjenbruk og nominasjonen er mer enn vel fortjent! :)

  SvarSlett
 4. Jeg har nominert Ulla-Bella og hennes fine strikkede hals. Hun er en kreativ dame, som også lager sine egne oppskrifter, slik som denne halsen hun har kalt London Cowl.

  SvarSlett
 5. Det har kommet feil navn på nr 21. Det er Muviduki som er nominert her. Kan dere rette opp?

  SvarSlett
 6. Har ej blog så lastade för några dagar sedan upp ett foto med komentar på flikr sidan,det har inte dykt upp här än. Om jag har gjort något fel blir jag glad för tillbakamld. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, flickr-sida er berre for å få publisert produktet på ett eller anna vis, i tillegg må du legge inn linken til bildet her ved å klikke på den blå knappen "add your link". Lim så inn direktelinken til bildet på flickr, før på namnet ditt og e-postadressa så skal det vere gjort!

   Slett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.