søndag 19. februar 2012

Kategori 5 Smykker

Smykker avleder oppmerksomheten fra rynker, sa Sonja Henie og hadde sikket rett i det. Men det er nok ikke bare derfor vi er så glade i dem! Dagens store utvalg av håndlagede smykker gir oss uendelige muligheter til å pynte oss. Vi kan velge og vrake blant alle mulige slags materialer, farger og former, og finne noe for enhver smak og ethvert antrekk. Hvilke velger du?

Du kan nominere ett produkt du selv har laget, og/eller ett produkt fra en annen person, husk å få med lenker. Nominasjonsperioden er 19. februar til 12. mars. Utfyllende konkurranseregler finner du her. Alle som nominerer er med i trekningen av ekstrapremier!

Du nominerer ved å trykke på den blå knappen under dette innlegget. Da får du opp et vindu der du skal legge inn tre ting:
1. lenke til gjenstanden du vil nominere
2. navn på den som har laget gjenstanden
3. din egen e-postadresse

Dersom du har lyst til å si noe om hvorfor du vil nominere dette/disse tingene, kan du gjerne skrive det i en kommentar under innlegget!

Dommer i kategorien for smykker er Linda Joachime Helgesen Aslaksen som vil plukke ut ti finalister blant alle de nominerte til 30. mars. Så blir det avstemning for å kåre vinneren.

Den som stikker av med førsteplassen i denne kategorien får gavekort på kr 300,- hos Epla, Pigelill og Maganda. Vinneren får også omtale og presentasjon her i bloggen, og en diplomknapp/banner til bruk i egen blogg/nettside som viser at h*n har vunnet Håndlaga 2012 – smykkekategorien. Vi deler også ut et gavekort hos Aggais Verden til den som kommer på andreplass.

Les mer om sponsorene for denne kategorien under!

Strikk, hekling og søm.Miljøvennlige saker og ting for både små og store - laget av vakre, gjenbrukte
tekstiler som har levd et tidligere liv - finner du hos Maganda.


Håndlagde (strikkede og heklede) produkter, så langt mest sjal.

3 kommentarer:

  1. Hilde Iren er en selvskreven nominert i denne kategorien! Og smykket jeg vil nominere henne med er, om mulig, enda finere i virkeligheten!! Smykket har mange fine detaljer som gjør det helt unikt! Jippi for flinke håndverkere som Hilde Iren! :D

    SvarSlett
  2. Jeg nominerer Smykkeskogen (Linn Paasche) for de fine, enkle og underfundige smykkene hennes - har selv dette honningsmykket og det er vakkert :-)

    SvarSlett
  3. Jeg nominerer dette vakre amykket med fuglen på kvist fra Kimmelines smykker. Kim lager mye vakkert, men akkurat dette har jeg vært betatt av siden første gang jeg så det. Av en eller annen grunn føler jeg at motivet utstråler håp på et vis, et håp om en ny vår.

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.